El CPTordera té un coixí de cinc punts de marge respecte al descens després de finalitzar la primera volta


Si ahir parlàvem del bon moment esportiu que viu el Sant Andreu de futbol d’empreses al finalitzar la primera volta de lliga, el primer equip del Club Patí Tordera també pot fer balanç d’aquest primer tram de curs. Després tretze partits jugats en total es comptabilitzen tres victòries, un empat i nou derrotes. Unes xifres que a hores d’ara si s’acabés la temporada els torderencs aconseguirien la permanència a l’OK Lliga Plata. És cert que enguany només l’últim equip classificat perdrà la categoria. Gràcies a l’últim triomf d’aquest passat dissabte a casa contra el Sant Feliu, els grocs i vermells tenen cinc punts de diferència respecte als cuers. En Xavi Gonzalez entrenador del CPTordera donava molt de valor a la victòria aconseguida dissabte.

Gonzalez cptordera 1

Gonzalez també feia autocrítica sobre la primera volta disputada. Creu que ha estat dolenta i no s’esperava trobar-se així en aquestes alçades.

Gonzalez cptordera 2

Aquesta setmana el CPTordera tornarà a jugar a casa el dissabte a les 19:45h i rebrà la visita del CP Vilafranca.