IniciNoticiesRegidoriesInscripcions obertes als nous cursos de logística amb pràctiques i oportunitats reals...

Inscripcions obertes als nous cursos de logística amb pràctiques i oportunitats reals d’inserció a empreses

L’Ajuntament de Tordera, a través de les àrees de joventut i ocupació, impulsen aquests propers mesos un curs de formació en logística amb pràctiques a empreses i oportunitats reals d’inserció.

Aquest itinerari formatiu s’adreça a nois i noies, d’entre 16 i 29 anys, que actualment no estudiïn ni treballin i que estiguin necessàriament inscrits al programa Garantia Juvenil.

L’objectiu del programa és donar facilitats i noves oportunitats a tots aquells joves que vulguin iniciar una trajectòria professional sòlida, emprendre el seu propi projecte i formar-se en continguts especialitzats. Ho explica la regidora de joventut, Bàrbara Vergés.

logistica 1

La durada del curs és de quatre mesos i començaran al mes de febrer.

Tots els joves interessats en inscriure’s al curs poden adreçar-se al Casal de Joves, on se’ls informarà dels horaris i els continguts del curs, així com el període de realització de pràctiques a les empreses. Escoltem la regidora Vergés.

logistica 2

Per altra banda, tots els joves que ho desitgin, poden també inscriure’s en paral·lel al programa Garantia Juvenil que promou el SOC, la Generalitat, el Ministeri de Treball i el Fons Social Europeu.

Durant tot l’any, aquestes administracions d’acord amb els ajuntaments, ofereixen un seguit d’oportunitats laborals per el col·lectiu juvenil en diferents sectors econòmics. Per a més informació sobre el programa es pot consultar el web del programa o bé adreçar-se a les oficines de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (Camí Ral 174).

ÚLTIMES NOTÍCIES