L’equip del Sant Andreu de futbol d’empreses va finalitzar la primera volta com a líders invictes


Tot i la derrota que van sumar aquest passat dissabte en el segon partit de la segona volta de competició, l’equip del Sant Andreu de futbol d’empreses va finalitzar tota la primera volta sense conèixer la derrota en 18 partits disputats. Amb un balanç de tretze triomfs i cinc empats, el conjunt blanc i blau format per exjugadors amateurs torderencs, estan afrontant una temporada molt ambiciosa amb un curs que poden anar comptant amb força presència de futbolistes setmana rere setmana, un fet molt important per poder sumar resultats regulars al llarg de la competició. En declaracions al Tordera en Directe, en David Rodríguez president del Sant Andreu explicava la bona ratxa que havien pogut aconseguir fins ara i ens recordava la història de l’entitat.

Rodriguez sant andreu 1

Rodríguez donava valor de poder continuar jugant a futbol, malgrat l’edat dels components que formen l’equip.

Rodriguez sant andreu 2

Demà dijous a Ràdio Tordera podreu escoltar un “Tordera en directe” dedicat al Sant Andreu. Cada quinze dies juguen a casa tots els dissabtes a les 16:00h al camp municipal d’esports.