Presa de possessió de 3 nous caporals de la Policia Local de Tordera


L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, l’inspector de la Policia, Jordi Casas i el regidor de seguretat, Xavier Martin va presidir la setmana passada la presa de possessió dels 3 nous caporals de la Policia Local de Tordera. Aquesta convocatòria i la que properament es farà per places d’agents permetrà consolidar la figura dels policies de barri que ja s’han començar a recuperar. L’Alcalde, Joan Carles Garcia felicitava els nous caporals i anunciava la posada en marxa de més mesures de seguretat en les properes setmanes.

alcalde caporals

 Així mateix, i com ja es va avançar, durant el mes de març es posarà en marxa la segona patrulla d’urbanitzacions. En parlava el regidor de seguretat, Xavier Martin.

patrulla urbanitzacions

El  pla de millora de la seguretat ciutadana i vial es completarà amb el seguiment i control contra l’ocupació il·legal d’habitatges i amb la instal·lació de noves càmeres de video-vigilància a Sant Andreu, Sant Pere, al carrer Puigvert, al carrer Girona, al camí de Les Farreres i als accessos de Terra Brava, Àgora Parc i Niàgara Parc.