IniciNoticiesTecnologia L'ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA ES REUNEIX AMB RESPONSABLES DEL...

L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA ES REUNEIX AMB RESPONSABLES DEL MINISTERI DE FOMENT PER PRESSIONAR QUE S’EXECUTIN ELS PROJECTES DE REFORMA DEL PONT DE SOBRE LA VIA DEL TREN I EL DESDOBLAMENT DE LA N-II.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, es va reunir dimecres passat amb el representant de carreteres del Ministeri de Foment a Barcelona per pressionar a l’administració estatal que realitzi la reforma del pont que travessa la via del tren i el desdoblament de la N-II.
Un cop enllestit el giratori de Can Bartolí, els esforços de l’Ajuntament de Tordera se centren en aquests dos projectes que resoldrien definitivament les deficiències viàries del municipi.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va sortir decepcionat de la reunió amb el representant del Ministeri de Foment, que desconeixia la situació en què es troba el projecte de reforma del pont que travessa la via del tren a la N-II.

Respecte el desdoblament de la N-II, el representant del Ministeri de Foment va admetre que s’està realitzant l’estudi d’impacte ambiental del projecte. Joan Carles Garcia es reunirà properament amb representants del Ministeri de Medi Ambient per conèixer l’estat del projecte.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, confia que aquests projectes comptin amb partida pressupostària de l’Estat espanyol per l’any 2006, per ser executades el mateix any.

ÚLTIMES NOTÍCIES