IniciNoticiesS'han presentat més d'un centenar de propostes pels pressupostos participats 2019

S’han presentat més d’un centenar de propostes pels pressupostos participats 2019

El projecte de pressupostos participats que està en marxa des de l’any passat ha recollit més d’un centenar de propostes de millora per al municipi. A partir d’aquest moment, l’equip tècnic i jurídic està treballant en la idoneïtat i viabilitat de les propostes presentades per tal d’escollir aquelles que tècnicament, jurídicament i econòmicament es puguin sotmetre a votació de la ciutadania. Prèviament a l’obertura del procés de votació, les propostes aprovades per l’equip tècnic es presentaran davant el consell veïnal i també a les diferents assemblees de zona. Ho detalla el regidor socialista, Rafa Delgado.

Rafa pressupostos 1

Una vegada validades tècnicament les propostes i acceptades pel Consell Veïnal, els projectes es sotmetran a votació. El regidor Delgado afirma que agilitzaran tot el procés per no coincidir amb la campanya de les eleccions municipals.

Rafa pressupostos 2

Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Tordera i aquelles qui tinguin una segona residència al municipi. En aquests casos de segona residència o propietat, cal inscriure’s prèviament al registre censal de Pressupostos Participats, adjuntant còpia del DNI i un rebut de l’IBI de la segona residència.

Per registrar-se al cens de pressupostos participats en cas de no estar empadronat/da a Tordera, cal adreçar-se a l’OAC de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimarts i dijous de 17 h a 19 h.

ÚLTIMES NOTÍCIES