IniciNoticiesCulturaS’estrena la programació del Teatre Clavé amb la pel·lícula “La Malvada Guineu...

S’estrena la programació del Teatre Clavé amb la pel·lícula “La Malvada Guineu Ferotge”

La programació estable del Teatre Clavé s’estrena aquest dissabte amb el cicle familiar. Podrem veure la projecció de la pel·lícula “La Malvada Guineu Ferotge”.

Qui cregui que el camp és un lloc tranquil i pacífic s’equivoca. Allà es poden trobar uns protagonistes animals especialment hilarants: una guineu que és mare d’una família de pollets, un conill que actua com una cigonya i un ànec que vol ser el Pare Noel. La guineu no té una altra ocurrència que robar d’una granja uns ous de gallina per incubar-los i menjar-se’ls. Però en néixer, els pollets creuen que la guineu és la seva mare. Això farà complicar les coses.

La projecció està recomanada per a tots els públics i es farà dissabte a les 18h al Teatre Clavé. El preu és de 6 euros. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades. El director del Teatre, Josep Navarro assegura que la col·laboració entre els comerciants i el teatre ha donat els fruits esperats.

navarro patrocini

Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 15€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 18€.

ÚLTIMES NOTÍCIES