IniciNoticiesComerçEl Consell Comarcal comença un programa per ajudar els joves a muntar...

El Consell Comarcal comença un programa per ajudar els joves a muntar el seu propi negoci

Desprès dels bons resultats de les dues edicions anteriors,  el Consell Comarcal del Maresme torna a posar en marxa el programa “joves per emprendre”. Es tracta d’una iniciativa que té el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona i que dóna suport directe als i les joves de la comarca que volen autoocupar-se.  Les persones que hi participen  tenen al seu abast professionals que els hi aporten formació i seguiment individualitzat del seu projecte de negoci. Gràcies a “Joves per emprendre” al Maresme s’han posat en marxa diversos negocis relacionats amb àmbits tant diversos com la gestió d’esdeveniments, l’atenció a animals, il·lustració, disseny gràfic, entre d’altres.

Aquest projecte, cofinançat pel Fons Social Europeu, és gratuït per als i les participants. Les persones interessades a participar cal que s’hi inscriguin amb al formulari que trobareu a www.ccmaresme.cat

L’edició 2019 començarà el 24 de gener i el proper divendres, 18 de gener es farà una sessió informativa a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme.  

ÚLTIMES NOTÍCIES