La parella automobilística Albert Torres i Jordi Noguera van acomiadar el 2018 amb dos títols sota el braç


Foto: Albert Salmoral

El 2018 va ser finalment una temporada d’èxit per a la parella automobilística torderenca Albert Torres i Jordi Noguera en proclamar-se guanyadors de dos campionats. Tot es remunta amb la prova del Rally Legend les Corbes on els torderencs van aconseguir la primera posició general, un fet que va permetre adjudicar-se també el trofeu legend cup. Ells mateixos compartien la setmana passada, dins del Show dels Esports, les sensacions de poder estar al número del podi.

Rally balanç 1

Torres ens explicava el format de la competició que segueixen.

Rally balanç 2

Per de cara al 2020, els dos pilots explicaven que es troben immersos amb un nou projecte que pretén ser més ambiciós i que té la principal intenció de poder estrenar un nou cotxe per les proves. 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca