La parella automobilística Albert Torres i Jordi Noguera van acomiadar el 2018 amb dos títols sota el braç


Foto: Albert Salmoral

El 2018 va ser finalment una temporada d’èxit per a la parella automobilística torderenca Albert Torres i Jordi Noguera en proclamar-se guanyadors de dos campionats. Tot es remunta amb la prova del Rally Legend les Corbes on els torderencs van aconseguir la primera posició general, un fet que va permetre adjudicar-se també el trofeu legend cup. Ells mateixos compartien la setmana passada, dins del Show dels Esports, les sensacions de poder estar al número del podi.

Rally balanç 1

Torres ens explicava el format de la competició que segueixen.

Rally balanç 2

Per de cara al 2020, els dos pilots explicaven que es troben immersos amb un nou projecte que pretén ser més ambiciós i que té la principal intenció de poder estrenar un nou cotxe per les proves.