El Fòrum pel Teatre i la Cultura prepara un “impro-show” per aquest dilluns


El Fòrum pel Teatre i la Cultura de Tordera organitza aquesta tarda a les 18:00h, un espectacle d’improvització teatral a càrrec d’Héctor Joan a la Biblioteca de Tordera.

L’acte, amb el nom “Show d’impro: Vertígens i Tobogans”, és una improvització on el públic té un paper clau en el desenvolupament de l’actuació d’Hèctor Joan. Ho explica a continuació.

hector joan impro

La companyia d’Hèctor Joan (Impro con limon) i el Fòrum pel Teatre i la Cultura també iniciaran un taller setmanal d’improvització teatral a l’Escola Ignasi Iglesias. El curs, obert per a tothom, es durà a terme de gener a juny, els dilluns de 18:00h a 20:00h. Per a  més informació i inscripcions es poden posar ven contacte amb el correu: forumpelteatreilacultura@gmail.com.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca