Resultats primers equips torderencs 12-13 gener


El primer equip del CFTordera va ser el conjunt torderenc que va obrir la jornada esportiva del cap de setmana pels primers equips. Rebien la visita del Ca la Guidó de Blanes al municipal, un dels enfrontaments interessants de la tercera catalana grup 16, no només pel derbi, sinó per la lluita per la tercera posició de la lliga. Finalment el partit va estar dominat pel conjunt local fins al 3-1. Els homes entrenats per Pai ja són tercers de la categoria, a 4 punts del segon i a 10 del líder, el CD Blanes.

Les torderenques del CEEB Tordera seguiran una setmana més líders de la segona catalana en imposar-se per 35-48 al CB Tona. Comença amb mal peu la segona fase de lliga pel sènior de l’Athletic Club Tordera Parc. Derrota a la pista del Vidreres per 5-2.

El parroquial va acollir el derbi de la jornada 11 de l’OK Lliga Plata entre el CPTordera i el Shum Maçanet. Un partit molt igualat que sota un rigorós arbitratge en contra dels locals que va acabar d’enfonsar les opcions últimes d’empat amb un gol anul·lat a pocs minuts pel final, va condemnar a l’equip torderenc a deixar-se els primers tres punts a casa del 2019. Els visitants van ser més productius i van segellar el 3-4 final. La nota positiva és el debut del nou fitxatge xilè del Tordera Álvaro Osorio amb una bona actuació i ràpida adaptació amb el joc de l’equip, determinant en fases del partit. Us recordem que l’Associació del Rugbi La Tordera i Futsal Tordera aquesta jornada descansaven.