El tram de la C-32 entre Mataró i Palafolls s’encareix aquest 2019


La revisió de tarifes pel nou any ha provocat que les autopistes de la Generalitat pateixin enguany una pujada dels preus del trajecte d’un 2,2% de mitjana.

Entre elles, l’autopista que incrementa el seu cost per circular-hi aquest 2019 és la C-32, que s’encareix especialment en 3 dels seus trams, com són el se Sitges-el Vendrell, Montgat-Mataró i Mataró-Tordera.

El tram del Baix Maresme pateix un augment d’entre 0,35 i fins als 1,42 euros en funció de la sortida, però el preu del tram Nord de la C-32 s’estableix enguany als 2,35 euros, un increment del 2,17% respecte el 2018.

De fet, el tram entre la capital maresmenca i Palafolls és un dels trams més cars de Catalunya pel que fa a la relació cost/quilometratge.

Pel que fa l’autopista entre Mataró i Barcelona, es tracta de la més antiga de l’Estat i sempre ha estat de pagament, malgrat les contínues reclamacions perquè s’elimini el peatge d’una via que ja es considera totalment amortitzada.