El tram de la C-32 entre Mataró i Palafolls s’encareix aquest 2019


La revisió de tarifes pel nou any ha provocat que les autopistes de la Generalitat pateixin enguany una pujada dels preus del trajecte d’un 2,2% de mitjana.

Entre elles, l’autopista que incrementa el seu cost per circular-hi aquest 2019 és la C-32, que s’encareix especialment en 3 dels seus trams, com són el se Sitges-el Vendrell, Montgat-Mataró i Mataró-Tordera.

El tram del Baix Maresme pateix un augment d’entre 0,35 i fins als 1,42 euros en funció de la sortida, però el preu del tram Nord de la C-32 s’estableix enguany als 2,35 euros, un increment del 2,17% respecte el 2018.

De fet, el tram entre la capital maresmenca i Palafolls és un dels trams més cars de Catalunya pel que fa a la relació cost/quilometratge.

Pel que fa l’autopista entre Mataró i Barcelona, es tracta de la més antiga de l’Estat i sempre ha estat de pagament, malgrat les contínues reclamacions perquè s’elimini el peatge d’una via que ja es considera totalment amortitzada.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca