IniciNoticiesTecnologiaL'AJUNTAMENT DE TORDERA S'ADHEIX AL MANIFEST PER AMPLIAR EL NÚMERO DE CANALS...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA S’ADHEIX AL MANIFEST PER AMPLIAR EL NÚMERO DE CANALS PÚBLICS DE TELEVISIÓ DIGITAL LOCAL.

L’Ajuntament de Tordera aprova per unanimitat a l’últim ple l’adhesió al manifest de diferents municipis del Maresme per sol·licitar a la Direcció General de Mitjans Audiovisuals l’ampliació del número de canals públics de Televisió Digital Terrestre. Amb la instauració de la Televisió Digital Terrestre, al Maresme li correspondria un canal múltiplex, amb un canal públic i tres de privats. En el manifest, els municipis de l’Alt Maresme sol·liciten un canal més de TDT pública dins del múltiplex de la comarca. Així, dos canals estarien gestionats per empreses privades i els altres dos serien de caràcter públic. Amb aquest manifest, Tordera s’uneix a la proposta de gestió d’un canal públic de TDT local per part dels municipis de l’Alt Maresme, mentre que l’altre canal públic correspondria a la ciutat de Mataró i el Baix Maresme.

Els tres grups de l’oposició PSC, MAT I ERC van recolzar la proposta d’adhesió al manifest de gestionar un canal públic de televisió digital local al Maresme. En aquest sentit, el regidor republicà Bernat Costas va demanar la finalització de la reforma jurídica de l’organisme autònom de Ràdio Tordera per a poder participar, en un futur, en el consorci de gestió del canal públic de TDT.
El manifest per a ampliar el número de canals públics de televisió digital local ha rebut l’adhesió de dinou municipis del Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES