Ja tenim aquí la primera jornada esportiva del 2019


Amb el permís del primer equip del CFTordera que ja ha disputat partit oficial durant aquest 2019, la resta de conjunts sèniors torderencs fan el seu debut esportiu en aquest nou any. Precisament aquest últim equip que us esmentàvem, serà l’encarregat d’obrir la llauna demà dissabte a les 16:00h al municipal d’esports amb un autèntic partidàs derbi entre el tercer i quart classificat respectivament de la tercera catalana grup 16. CFTordera- Ca la Guido serà l’enfrontament que podreu seguir per la 107.1FM. A les 17:30h serà el torn de les líders de la segona catalana femenina de bàsquet, el CEEB Tordera. Les torderenques visiten la pista del CB Tona a domicili i rebreu puntual informació sobre aquest partit a través de la nostra sintonia. A les 19:30h del dissabte l’Athletic Club Tordera Parc estrenarà la segona fase de la temporada a la pista del Vidreres. I el CPTordera tancarà la jornada esportiva al Parroquial. En un duel sempre interesant a l’OK Lliga Plata com és un Tordera-Maçanet, es jugarà a les 19:45h i el podreu viure en directe amb Ràdio Tordera. Per acabar el Futsal Tordera i l’Associació del Rugbi La Tordera els hi toca descansar en aquest cap de setmana.