S’activa el Pla d’Emergència per possibles glaçades


En base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya que anuncien que a partir de la mitjanit d’avui es puguin assolir temperatures mínimes extremes, l’Ajuntament i la Policia Local han activat el Pla d’ Emergència per possibles glaçades. S’han preparat sacs de sal i es realitzarà vigilància especifica per si cal actuació en punts concrets. La brigada tirarà sal a primera hora i també estan activats els voluntaris de Protecció Civil.

El protocol també preveu consells d’autoprotecció a les urbanitzacions i cases aïllades del municipi, preparar un dispositiu per repartir sal on sigui necessari, controlar la mobilitat i vetllar per la seguretat dels ciutadans. Des de Política Social també s’han posat en contacte amb la població considerada de risc, com la gent gran que viu sola o els usuaris del servei de Teleassistència.

Es recorda que en situació d’emergència seguiu les informacions i les indicacions de les autoritats. Informeu-vos a través dels mitjans de comunicació.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca