El Teatre Clavé qualifica d’èxit la seva participació en la iniciativa Teatres en Xarxa


El teatre es descentralitza per arribar a 33.800 espectadors de l’àrea metropolitana barcelonina

La iniciativa Teatres en Xarxa, formada per un grup de set teatres de proximitat de l’àrea metropolitana de Barcelona, ​​ha portat 141 muntatges a prop de 33.800 espectadors en cinc anys d’activitat per descentralitzar i fer girar propostes que, generalment, s’estrenen a Barcelona.

Formen part de la iniciativa dels municipis de Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Sant Boi de Llobregat, Llinars del Vallès (Barcelona) i el Vendrell (Tarragona). A través d’aquesta iniciativa, en què col·laboren la Generalitat i la Diputació de Barcelona, ​​es pot aconseguir un estalvi del 18% del cost de la programació, el que representa 117.000 euros respecte als 650.699 euros invertits en total. Ho detallada el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

teatres en xarxa 1

Navarro creu que si es pogués ampliar el nombre de teatres participants en la iniciativa, l’estalvi encara seria major.

teatres en xarxa 2

Aquest any han fet girar l’espectacle ‘Parlàvem d’un somni’, mentre que l’any passat es van fer funcions de ‘La fortuna de Sílvia’ i ‘Lucis et umbrae’, mentre que el 2015 es va representar ‘Tirant lo Blanc’ i també ‘Maria Rosa’, d’Àngel Guimerà.