El Club Esportiu Patinatge Artístic Tordera afronta el 2019 amb la celebració del seu 10è aniversari


Després de l’exitós 2018 que va viure el Club Patinatge Artístic Tordera, ara els toca preparar-se pel 2019 amb una celebració ben especial per a l’entitat, el seu desè aniversari. Una fita important pel club que lluita dia a dia per augmentar la xifra de fitxes federatives i el volum de massa social que segueix amb molt d’optimisme les notícies i actualitat que escriuen les mateixes esportistes. Malgrat ser un any de celebració per l’entitat, el club no deixa enrere l’ambició, i des d’aquests primers dies de l’any, ja estan treballant per un primer mes intens i on volen obtenir els primers resultats de l’any, Juan Carlos Herrero president del PA Tordera ens en dona més detalls.

herrero 1

Per altra banda Herrero, president del club, ens explica de quina manera celebraran el seu desè aniversari.

herrero 2

Des de l’equip d’esports d’aquesta casa, farem un exhaustiu seguiment tant de la competició dels atletes, com també de l’aniversari de l’entitat torderenca.