Oberta la venda d’entrades de la programació Clavé 2019 que s’estrena la setmana vinent


Passades les festes de Nadal i Reis el Teatre Clavé estrena una nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins al maig de 2019. L’espectacle de l’actor Bruno Oro que interpreta el seu primer solo teatral a Immortal. A més a més, gaudirem de l’espectacle musical Les dones de Frank dedicat al gran Frank Sinatra on es combinen cançons, anècdotes, històries i molt d’humor.

Sou amants de la lectura? No us podeu perdre la paròdia de La niña gorda, una de les millors novel·les de la primera meitat del segle XX. Es tracta d’una adaptació teatral que porten a l’escenari el TNC i Teatres en Xarxa. I per acabar de deixar-vos bocabadats acollirem el Déja-vu, un espectacle de circ amb música en directe de la Cia Manolo Alcántara.

Pel que fa al cicle familiar sabem que serà ben i ben entretingut! Us esperem amb l’espectacle de màgia Enchantéé de la Maga Melanie, un show musical a càrrec de 4 percussionistes anomenat Desconcert, l’obra de Les Clinck de Les Bianchis i la pel·lícula La malvada guineu ferotge.

Durant el mes d’abril, celebrant els 20è Aniversari del Teatre Clavé, tornarem a portar a l’escenari l’espectacle Seqüència MMP. Es tracta d’un espectacle amb segell propi que vam estrenar al mes de novembre de l’any passat, coincidint amb el 15è aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol.

I finalitzarem la programació amb el concert de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, una banda professional de música ètnica que ha visitat més de 21 països en les seves gires.

El director del Teatre Clavé, Josep Navarro detalla algunes de les propostes d’aquesta programació.

navarro programació 1

Enguany destaca el 20è aniversari de la fundació Teatre Clavé. Navarro parla del paper fonamental de les sinèrgies entre administració publica i empreses privades.

navarro programació 2

Per segon any consecutiu, el Teatre Clavé acollirà el Festival Zero, un projecte impulsat per Teatres en Xarxa que té com a eixos centrals la programació d’espectacles de proximitat física amb el públic que creïn a l’espectador una experiència gairebé immersiva; realitzats en espais no convencionals dels equipaments teatrals i amb un aforament reduït; a la vegada que es posen sobre la taula propostes no convencionals i/o de textos contemporanis.

La venda d’entrades i abonaments de la nova programació del Teatre Clavé s’iniciarà el 7 de gener tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat

A banda d’oferir descomptes pels socis tant en les entrades com en els abonaments de la programació estable del Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors (AE) participa en l’organització d’activitats complementàries amb la intenció d’ampliar la informació al voltant d‘un espectacle en qüestió o bé contribuir en la difusió i la dinamització cultural.

En aquest sentit, el proper mes de gener una sortida al Teatre Poliorama de Barcelona per gaudir de l’obra Maremar de Dagoll Dagom: Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar a través de música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach.