La Biblioteca de Tordera organitza dissabte un espectacle per nadons de 0 a 12 mesos: “Moixaines, recitats i cançonetes”


Proposta per a nadons a la biblioteca. Dins el cicle Biblioxics, el dissabte 12 gener a les 11:00h tindrem l’espectacle “Moixaines, recitats i cançonetes” a càrrec de Petita Companyia.

Es tracta d’un espai dissenyat per a aprendre i compartir amb el teu nadó de pocs mesos un variat repertori de moixaines, recitats, cançons de bressol i altres cançonetes. Aquest ambient és emocionalment propici per a alimentar el vincle i la comunicació: paraules, carícies, rimes i taral·les, pròpies de la tradició, les quals sens dubte constitueixen la primera literatura (oral) per al nadó.

Activitat per a nadons de 0 a 12 mesos. Cal inscripció prèvia a la biblioteca.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca