El CFTordera aspira a un ascens de categoria a final de curs tot i la derrota d’ahir vespre contra el Lloret “B”


Tot i la derrota contundent d’ahir al vespre contra el Lloret “B” per 4-2, les coses s’estan fent bé al primer equip del Club Futbol Tordera. Un fet que les xifres a la classificació a hores d’ara parlen per si soles. A més a més, li hem de sumar la igualtat que hi ha a la tercera catalana grup 16. Carles Gamonal president del CFTordera en declaracions al programa “Ona Maresme” comentava els aspectes de millora de l’equip amb plena confiança per part de la junta directiva.

Gamonal cftordera 1

Gamonal explicava que encara tenen clavada l’espineta de l’any anterior de quedar-se a les portes d’un possible ascens.

Gamonal cftordera 2

Aquest dissabte a les 16:00h de la tarda, el municipal d’esports acollirà un derbi entre torderencs i els blanencs de Ca La Guido.