El 2018 s’ha tancat a Tordera amb un atur del 15,2%


El 2018 s’ha tancat a Tordera amb un atur del 15,2%. És el tercer municipi amb una taxa més alta després de Sant Cebrià de Vallalta i Santa Susanna. Actualment a Tordera hi ha 1148 aturats i el mes de desembre, 4 persones van perdre la feina. A la resta de poblacions del Maresme, la tendència ha estat a la baixa i ara hi ha un 11.6% d’aturats i un total de 25.262 aturats. El gener de 2018, al Maresme hi havia 27.000 aturats, dues mil persones més que ara.

Actualment, a Calella hi ha 1320 aturats, a Malgrat gairebé 1200, a Santa Susanna gairebé 200 i a Palafolls 560 aturats. A Sant Pol n’hi ha 200 igual que a Sant Cebrià o Sant Vicenç. El desembre, 322 persones han trobat feina a la comarca.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca