IniciNoticiesCulturaAvui es faran entrega dels Premis Concurs Pessebres

Avui es faran entrega dels Premis Concurs Pessebres

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i el regidor de cultura, Josep Llorens, lliuraran aquest vespre, a les 19:30h, els premis del tradicional concurs de pessebres. El lliurament de premis tindrà lloc al Teatre Clavé i durant l’acte es projectaran les imatges de tots els pessebres participants d’enguany.

Hi haurà tres premis en totes les modalitats tradicionals: els guanyadors en pessebres familiars rebran un trofeu, un record de participació i un val de compra per a les botigues de l’Associació de Comerciants Tordera Centre; pel que fa als pessebres col·lectius i d’aparadors, els premiats tindran un trofeu i un record de participació. En la modalitat de pessebres audiovisuals a través de les xarxes socials hi haurà un únic premi, que constarà d’un trofeu i una tablet. A més, se sortejarà una càmera de fotos digital entre tots els participants en la modalitat de pessebres familiars.

El DVD amb les fotografies de tots els pessebres participants en l’edició d’enguany es lliurà com a record durant l’entrega de premis, on també hi haurà una petita exposició de fotografies.

El concurs de pessebres és una de les activitats que, any rere any, organitza la regidoria de cultura en l’època nadalenca.

ÚLTIMES NOTÍCIES