El torderenc Hèctor Pavon aconsegueix la segona posició del Torneig de Nadal de Taekwondo a Castelló


Els esportistes de l’entitat TKD+ Tordera Taekwondo comencen a sumar bons resultats tot i el poc de temps d’activitat esportiva al municipi. El passat 15 de desembre, el torderenc Hèctor Pavon (9 anys) va aconseguir la meritòria segona posició al campionat de Nadal de Taekwondo celebrat a Castelló dins de la categoria Infantil. Amb una final molt ajustada, 11 a 10, finalment es va haver de conformar amb el segon lloc del podi. Ell mateix en declaracions a Ràdio Tordera ens explicava com havien anat els combats.

Pavon castello 1

És cert que l’Hèctor porta des dels 4 anys endinsat en aquest art marcial. Oscar Pavon, pare, entrenador i coordinador del club torderenc comentava que actualment el seu fill es troba immers en una categoria de formació i que els resultats són els de menys.

Pavon castello 2

Per aquest 2019 TKD+ Tordera Taekwondo demanen uns mesos de consolidació i creixement amb la gent del municipi.