La Policia Local obre diverses diligències penals


La Policia Local de Tordera informa que aquesta passada nit s’han obert diligències penals contra dos conductors amb un resultat a la prova d’alcoholèmia de 0’74mg/l aire expirat i 0’96 respectivament. Així mateix s’ha denunciat i immobilitzat el vehicle d’una conductora amb resultat de 0’56mg/l per aire expirat i denunciat un altre conductor amb resultat de 0’34mg/l per aire expirat. En aquest darrer cas també s’ha denunciat i fet comís per possessió de cocaïna i marihuana.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca