L’Esport torderenc és a punt per afrontar nous reptes esportius per aquest 2019


Durant aquesta setmana, coincidint amb la reactivació de l’activitat esportiva, l’equip d’esports d’aquesta casa torna a engegar motors per encara aquest tram de curs que no s’aturarà fins la setmana santa. Per la majoria de les entitats esportives del nostre municipi, l’inici d’aquest nou any significa un punt i a part respecte al que ja hem deixat enrere per diversos motius. Tant pel CFTordera com pel CPTordera, la pressió està centrada amb els primers equips. El projecte del futbol es troba situat a les primeres posicions de lliga immers en una lluita aferrissada per un possible ascens a final de temporada. En canvi l’hoquei patins, urgentment ha de canviar la dinàmica de resultats que sumen a l’OK Lliga Plata, si no volen tornar a patir un descens de categoria. En canvi, el sènior femení del CEEB Tordera és el conjunt que es troba en millor forma i van encarrilades a poder sumar l’ascens de categoria tant desitjat. Pel que fa als primers equips de futbol sala, l’Athletic Club Tordera Parc, continua amb la majoria de la plantilla jove sumant experiències i el Futsal Tordera no troba el camí desitjant per consolidar l’equip. L’Associació del Rugbi La Tordera espera aconseguir la seva primera victòria durant aquest 2019 amb el debut en competició del seu primer equip. El Club Esportiu Patinatge Artístic Tordera durant aquest any celebrarà els seus 10 anys d’història amb el repte de continuar consolidant-se i poder lluitar per les primeres posicions dels campionats catalans, estatals i internacionals.

La secció de patinatge del CPTordera seguirà amb el seu bon estat de forma pel que fa a la xifra de fitxes esportives torderenques. I les bitlles catalanes, la penya del bistec lluitarà per tornar a estar a les primeres posicions del campionat.