Segona oportunitat per gaudir dels Pastorets de l’ACR Pere Cot


L’època de Nadal és, també, temps de representació de la tradicional funció de pastorets. Any rere any, l’entitat encarregada de dinamitzar aquesta representació familiar i més acollidora d’aquestes festes, l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot, porta als escenaris una obra. Aquesta any titulada “Un Nadal al mas”.

Enguany, es representa aquesta obra que ja va ser representada l’any 2014 i que, en aquesta ocasió, es vol rememorar d’acord amb la situació actual del país, segons afirmava la directora de l’ACR Pere Cot, Gloria Prunera. Més de 70 persones participaran en aquesta representació agafant el paper d’actors, ballarins o altres ajudants en la posada en escena amb la Montse de Diego al capdavant. Un projecte que va començar a finals d’Octubre i que, després de la primera actuació el passat Diumenge 30 de Desembre, es podrà veure el diumenge 6 de Gener a les 19:00h de la tarda. Ho explica la directora de l’obra, Montse de Diego en declaracions al programa Tordera en Directe.

pastorets

Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i els dies de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.