IniciNoticiesComerçDemà darrer dia de presentació de sol·licituds per l'atorgament de llicències de...

Demà darrer dia de presentació de sol·licituds per l’atorgament de llicències de venda no sedentària als mercats de Tordera i Sant Pere

Fins al 21 de desembre restarà obert el període de presentació de sol·licituds per a 19 places de parades dels mercats de Tordera (13) i Sant Pere (6) respectivament. 

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria és poder seguir potenciant l’activitat comercial d’ambdós mercats, proporcionar nous productes, reforçar l’existent i garantir al públic habitual el tipus de comerç que té més demanda. L’atorgament de les noves llicències municipals per l’exercici de la venda no sedentària es realitza mitjançant convocatòria pública i com a resultat d’un procediment basat en els principis de transparència, imparcialitat i publicitat. Segons explica la regidora de mercats, Sílvia Català aquest concurs té la finalitat de cobrir buits de parades en el mercat i en cap cas es proposa ampliar el nombre de parades.

mercat 1

Les sol·licituds s’hauran de formular mitjançant la corresponent instància normalitzada (Annex I), que es pot obtenir a través de les bases que s’adjunten a www.tordera.cat o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES