IniciNoticiesMedi ambientLA TORDERENCA MARIONA LLORENS OBTÉ EL SEGON PREMI DEL CONCURS ECOPROPOSTES 2009...

LA TORDERENCA MARIONA LLORENS OBTÉ EL SEGON PREMI DEL CONCURS ECOPROPOSTES 2009 QUE ORGANITZA RÀDIO MARINA.

Ràdio Marina va lliurar ahir els premis de la 14a edició de l’Ecopropostes. Les guanyadores són alumnes de l’IES Vescomtat de Cabrera d’Hostalric (1er premi) i de l’Escola Vedruna de Malgrat de Mar (2n premi).

L’autora del 1er premi és Alba Pino Bonjoch, de l’IES Vescomtat de Cabrera d’Hostalric, pel seu treball “La Fundació Mona” de Riudellots de la Selva.
L’autora presenta un extens dossier sobre aquesta fundació, amb seu a Riudellots de la Selva, que treballa en la recuperació i deshumanització dels primats. Alba Pino explica com ha elaborat el treball.

Des de la mateixa Fundació Mona han expressat la seva satisfacció en conèixer la notícia del premi, en la mesura que el treball contribuirà a fer difusió de la tasca que s’hi desenvolupa. La guanyadora del 1er Premi s’ha endut, a més del trofeu i els records commemoratius, una bicicleta.

El 2n premi ha estat pel treball “Aigua i natura”, de la torderenca Mariona Llorens Muñoz, de l’escola Vedruna de Malgrat de Mar.
L’autora ha realitzat un acurat estudi d’un ecosistema, en aquest cas l’estany de Ca l’Aulet, situat al terme municipal de Tordera, un espai que es troba a la zona del Montnegre-Corredor. Mariona llorens explica com ha elaborat el treball.

A més del trofeu commemoratiu i els regals cedits per les diferents institucions, la Mariona s’ha endut una mini cadena musical. El Jurat de la 14a edició de l’Ecopropostes ha estat format per Martí Boada, premi global 500 de la UNESCO, el meteoròleg Francesc Mauri, i el doctor en biologia Joan Pedrola. El concurs l’organitza l’emissora en conveni amb els Consells Comarcals de la Selva i el Maresme i el suport de “la Caixa”.

ÚLTIMES NOTÍCIES