Comença la campanya nadalenca “Comerç Segur” de la Policia Local de Tordera


Les festes nadalenques és sinònim d’increment de l’activitat comercial. Aquest augment significa, des del punt de vista policial, un període de risc per la possible comissió de diversos delictes contra la propietat.

Per això, des de l’any 2002, la Policia Local de Tordera, d’una manera preventiva i proactiva, realitza un servei específic per protegir els ciutadans i ciutadanes. Aquest protocol ajuda generar una major percepció de seguretat entre la ciutadania, sobretot entre els comerciants.

Enguany, a principis del mes de desembre, el cos local va tornar a engegar novament la campanya preventiva amb patrulles que fan vigilància pels districtes amb major activitat comercial. L’objectiu és donar un servei més eficaç i proper al comerciant i intensificar la presència a peu. En dóna detalls l’inspector de la Policia Local, Jordi Casas.

comerc segur

La finalitat d’aquest dispositiu és incrementar la presència policial durant l’horari de major activitat comercial. La campanya “Comerç Segur” finalitzarà el dissabte, 5 de gener, coincidint amb el final de les festes nadalenques.