L’Ajuntament subvenciona la contractació de persones aturades


La revitalització de l’economia local i la promoció de noves oportunitats de negoci constitueixen una de les línies de treball i estratègia de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de Tordera. Davant l’actual situació socioeconòmica i les dificultats per generar ocupació, el govern local considera necessari seguir impulsant mesures i estratègies que permetin, d’una banda, afavorir l’accés al mercat de treball a les persones en situació d ‘atur i, de l’altra, reactivar l’economia local oferint més facilitats a les empreses per a la contractació de personal i ampliant les ajudes a totes les persones emprenedors que vulguin crear els seus negocis. 

Així, l’Ajuntament posa a la disposició per a empreses i emprenedors subvencions per la creació de llocs de treball. Seran subvencionats els costos de seguretat social de la contractació de nou personal laboral, durant un període de sis  mesos i una jornada a temps complert. A cada convocatòria s’establiran els imports màxims de subvenció. Si la jornada laboral és a temps parcial, l’import subvencionable quedarà proporcionalment reduït a la jornada laboral. Queden excloses els contractacions amb una jornada inferior al 50%.  Ho explica el regidor de promoció econòmica, Marçal Vilajeliu.

subvencio contractacio

Aquesta convocatòria pretén fomentar l’adquisició de competències i la millora de l’ocupabilitat a través de la concessió d’ajudes a empreses, professionals i autònoms per a la contractació de nous treballadors/es. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre. 
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca