IniciNoticiesPolíticaEls regidors no adscrits Xavier Pla i Sílvia Mateos faran avui un...

Els regidors no adscrits Xavier Pla i Sílvia Mateos faran avui un acte públic sobre el present i futur de Tordera

Xavier Pla i Sílvia Mateos realitzaran aquesta tarda a las 19:30 de la tarda l’acte “Parlem del Present i Futur de Tordera amb els regidors Xavier Pla i Sílvia Mateos”. Aquesta trobada tindrà lloc a la Biblioteca de Tordera i és obert a tota la ciutadania.

L’acte s’estructurarà en tres fases. En primer lloc, es parlarà de la situació global de Tordera i cap on s’ha d’anar. Una segona part, més concreta, on els regidors analitzaran la situació en 5 àmbits (Comerç i Promoció econòmica, Entitats, Seguretat i Civisme, Manteniment d’equipaments i espai públic i Nou enfocament dels Serveis Socials) i presentaran propostes de millora. Finalment i amb la voluntat d’escoltar la opinió de la ciutadania s’obrirà un torn ampli de preguntes del públic per tal que exposin els seus dubtes i les seves inquietuds de cara a la millora de Tordera, tant d’aquests temes com d’altres que puguin sorgir. Ho explica el regidor Xavier Pla.

acte pla 1

 L’acte acabarà amb una copa de cava per a tots els assistents. Pla assegura que l’acte està obert a totes les persones que s’interessin per polítiques locals.

acte pla 2

En el passat Ple, Xavier Pla i Sílvia Mateos, van passar al grup de no adscrits després que, segons els regidors,  Esquerra Republicana no respectés el resultat de les primàries que els militants van certificar a les urnes el passat 15 de juny. En aquest sentit, van manifestar la seva voluntat de seguir treballant per Tordera i aquest compromís es tradueix en actes com el del dia 17.

ÚLTIMES NOTÍCIES