Resultats primers equips torderencs 15-16 desembre


Deixem enrere una penúltima jornada de l’any amb diversos resultats que ens indiquen amb quin estat es troben els primers equips torderencs. El CFTordera va ser el conjunt que va obrir la llauna el dissabte al municipal d’esports. Els homes d’en Pai segueixen amb la ratxa positiva de marcadors i van sumar la tercera victòria consecutiva.  4-1 contra el Cassa “B” en aquesta jornada de la tercera catalana grup 16 que fa acomiadar l’any amb la tercera plaça provisional de la lliga. El sènior femení del CEEB Tordera si acomiadarà el 2018 amb la primera posició de la segona catalana gràcies al nou triomf de les verdes al pavelló dels Països Catalans contra el FD Cassanenc amb el 75-66. El CPTordera fa passes enrere contra el CP Vilanova i cau golejat al parroquial per un contundent 1-6. Aquesta setmana tancaran l’any el diumenge a la pista del filial del Barça. El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc va tancar la primera fase de lliga amb un empat a 1 casa contra el Girona EFS.