IniciNoticiesEntitatsL’ANC presenta a Tordera la campanya “Consum estratègic”

L’ANC presenta a Tordera la campanya “Consum estratègic”

L’ANC ha creat una guia de consum pels ciutadans o empreses que vulguis ajudar a fer efectiva la independència de Catalunya. Aquesta tarda a Tordera es presentarà la campanya “Consum estratègic” a càrrec del membre del secretariat nacional de l’ANC, Jordi Sancho.

La iniciativa de Consum estratègic s’engloba dins un conjunt de propostes que tenen com a únic objectiu donar efectivitat real a la proclamació de la República catalana, en aquest cas en l’àmbit econòmic, mitjançant l’apoderament de la gent en la presa de decisions de consum quotidià.

Segons explica l’ANC, aquesta guia promou “aquelles empreses que no han participat de la campanya de la por” i intenta “potenciar la creació d’estructures econòmiques que, per mitjà del comerç, potenciïn un teixit productiu català pròsper per si mateix, i allunyat de la presa de decisions amb marcat caràcter polític”.

Segons l’organització independentista, “aquesta iniciativa posa en mans de la gent tota aquella informació necessària perquè cadascú pugui prendre les decisions més ajustades a les seves necessitats diàries”. Ho explicava Elisenda Paluzie.

consum estratègic

La xerrada de presentació de la campanya a Tordera, serà avui a les 20:00h al local de l’esplai de la gent gran.

D’altra banda, l’ANC Tordera participarà aquest dissabte a la Fira de Nadal amb la venda d’uns calendaris personalitzats i també durant el mercat de diumenge. Els diners aniran destinats a la marató de TV3. Després d’aquest cap de setmana la recaptació anirà a l’Associació catalana pels drets civils.

ÚLTIMES NOTÍCIES