Alumnes de l’Escola La Roureda visiten la planta potabilitzadora d’aigua de Tordera


Aqualia, empresa concessionària de la gestió integral de l’aigua a Tordera, va rebre ahir la visita de una trentena d’alumnes de 6èr de primària de l’escola La Roureda a les instal·lacions de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) que gestiona al municipi. L’objectiu de la visita era poder conèixer de primera mà el procés de potabilització de l’aigua que arriba a totes les cases de Tordera.

 Els tècnics d’Aqualia els van explicar que l’aigua que arriba a les seves cases es capta dels pous a prop del riu Tordera i passa per la planta potabilitzadora per garantir la seva qualitat.

 Els joves alumnes, que van ser molt participatius, van poder comprovar els  tres cicles per on passa l’aigua (oxidació, filtració i desinfecció), que posteriorment s’acumula al dipòsit per ser distribuïda al municipi.