Alberto Rojo rebrà el premi honorífic a la trajectòria a Ràdio Tordera


Demà a la nit, l’equip de locutors i col·laboradors de Ràdio Tordera celebrarem el tradicional sopar de Nadal. Al final de la vetllada es farà la quarta edició dels Ràdio Tordera Awards, uns guardons en què es premien els membres de l’emissora en diverses categories i que combinen l’humor, el reconeixement a la feina feta i el talent. Un dels guardons més esperats, és el premi honorífic a la trajectòria a Ràdio Tordera, escollit conjuntament pels representants de l’assemblea al consell d’administració de l’emissora.

Aquest 2018, el guardó s’atorgarà a Alberto Rojo, locutor de l’emissora que va iniciar la seva trajectòria als estudis del Carrer Santiago Rusiñol. Durant els seus anys a l’emissora ha destacat per ser l’ànima i director durant molt anys del programa infantil “Bon Dia Menuts”, a més Alberto Rojo és una de les veus corporatives de Ràdio Tordera i de diversos programes de l’emissora. Els darrers anys, el locutor s’ha anat desvinculant del dia a dia de la Ràdio per motius professionals.  Aquest serà el tercer any que Ràdio Tordera fa un reconeixement als seus locutors més històrics i amb llarga trajectòria a l’emissora. Els darrers premiats han estat Miquel Pujol i Roser Rocafort.