IniciNoticiesCulturaDoble proposta a la biblioteca de Tordera

Doble proposta a la biblioteca de Tordera

Doble proposta a la biblioteca aquest divendres i dissabte. Demà preparen una activitats per a infants a partir de 4 anys titulada Amb B de Brossa, a càrrec de Teatre Aula.

Un petit homenatge a Joan Brossa que reflecteix el món visual i plàstic que caracteritza al poeta, d’una forma senzilla, on la llum, els colors i la màgia estan constantment presents.

L’acordió, interpretant la música en directe, creada expressament per l’obra, i les cançons amb els poemes de l’autor, condueixen la composició. Un viatge d’imatges, paraules i música, que s’entrellacen per donar forma a l’univers espontani de l’artista. Teatre, música, objectes i màgia. 20 anys de la mort del polifacètic artista català Joan Brossa, i el 2019 centenari del seu naixement. L’acte serà demà a les 18:00h a la biblioteca.

Dissabte arriba una nova edició del cicle Biblioxics amb Contes amb olor de cel blau a càrrec de Sherezade Bardají. Contes amb olor de cel blau és un espectacle de contes, llums i obres ideals per a infants de 0 a 3 anys. Aquest és un espectacle que per a molts infants pot ser el primer contacte amb la paraula i l’oralitat. Un tastet a través dels sentits. Un viatge per a pares, mares i infants on trobarem contes, sons, olors i carícies. 

L’activitat començarà a les 11:00h a la biblioteca i cal inscripció prèvia.

ÚLTIMES NOTÍCIES