ELS NOMS DELS CANDIDATS I CANDIDATES A PUBILLA I HEREU DE TORDERA 2005 JA HAN SORTIT A LA LLUM.


Tordera ja té nous candidats i candidates a pubilla i hereu 2005. La setmana passada va finalitzar el termini de votacions i seguidament es va dur a terme el recompte de vots a les dependències del jutjat de pau, a l’Ajuntament de Tordera. En el recompte hi van ser presents el jutge de pau, Esteve Matas; l’hereu i la pubilla de Tordera, Eloi Andaluz i Anna Dalmau; la delegada de pubillatge, Fina Pascal i com a membre de la comissió de festes, Josep Carles.

Juntament a les dues candidates del centre del poble, s’hi afegeix la pubilla de Sant Pere, Laura Reixach; la del veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí, Anna Subirana; i la pubilla del veïnat de Sant Daniel, Anna Torrent. 

Les votacions per escollir l’hereu i la pubilla de Tordera 2005 es podran fer per mitjà de les butlletes adjuntes al programa de festes o per a través de la pàgina web: www.tordera.org