IniciNoticiesPolíticaReunió de treball entre l’Ajuntament i el Delegat del Govern

Reunió de treball entre l’Ajuntament i el Delegat del Govern

Fa unes setmanes, el govern municipal de l’Ajuntament de Tordera va rebre el Delegat del Govern de Catalunya, Juli Fernandez, amb l’objectiu de fer-li saber diferents situacions i preocupacions municipals. Qüestions envers la mobilitat pels torderencs i torderenques, van protagonitzar la trobada.

Per una banda, l’alcalde de Tordera va demanar la resolució de la problemàtica ferroviària de la saturació i retards del trànsit de trens en el tram entre Maçanet i Blanes, que sovint queda blocada per la caiguda d’arbres. Per això, Joan Carles Garcia va demanar que com a mínim Renfe i ADIF, l’empresa encarregada del servei de trens a l’Estat, fes una neteja dels voltants de la via. A més, es busca treballar la millora dels horaris dels trens. Una qüestió històrica com també ho és la construcció d’un giratori a la cruïlla de Cal Raba a Sant Pere, on el consistori torderenc insisteix en aquesta obra per tal d’evitar accidents. Ho detalla Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera.

reunio delegat govern alcalde 1

Entre totes les reivindicacions, també en destaca la demanda que l’alcalde torderenc fa al delegat del govern respecte els danys ocasionats darrerament pel temporal. Durant aquest fet meteorològic, l’Ajuntament de Tordera ha comptabilitzat uns 75.000€ de despesa per reparar danys. Una xifra que, de moment, ha hagut d’assumir l’Ajuntament de Tordera i que, amb la reclamació, es demana que se’n faci càrrec L’ACA (Agència Catalana de l’Aigua). Així ho reclamava Joan Carles Garcia.

reunio delegat govern alcalde 2

Aquestes propostes van ser anotades pel Delegat del Govern i les farà saber, a les Delegacions corresponents.

ÚLTIMES NOTÍCIES