IniciNoticiesRegidoriesAquesta setmana tenim assemblees participatives a Sant Andreu, Sant Jaume i Mas...

Aquesta setmana tenim assemblees participatives a Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí, Sant Daniel, Mas Mora, Can Domenec, Les Farreres, Can Camps, Hortsavinyà i Sant Pere de Riu

L’Ajuntament de Tordera impulsa, en el marc de la participació ciutadana, el projecte de Pressupostos Participats a través del qual els ciutadans i ciutadanes podran proposar, debatre i decidir el destí d’una part del Pressupost Municipal. L’objectiu inicial del projecte és implicar la ciutadania en la presa de decisions responsables sobre el destí d’una part dels recursos públics, fomentant la participació amb la creació de nou òrgans que afavoreixin el debat col·lectiu i que permetin planificar la despesa municipal a les prioritats ciutadanes. El calendari d’assemblees d’aquesta setmana serà:

  • Zona Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí: 14 de desembre a les 19:00h al local de l’associació de veïns.
  • Zona Sant Daniel Urbanització Sant Daniel. 15 de desembre:
    • Sant Daniel 10:30h. Lloc: Restaurant Ca La Maria.
    • Mas Mora 12:00h. Lloc: Local Associació de Veïns.
  • Zona Montnegre. 16 de desembre:
    • Can Domènec a les 10:30h.
    • Les Farreres, Roca Rossa, Can Camps, Hortsavinyà i Sant Pere de Riu. A les 12:15h al local de l’associació de veïns de Les Farreres. 

El regidor encarregat del projecte, els socialista Rafa Delgado recorda que totes les persones interessades en fer propostes poden assistir a les assemblees de zona o bé omplir el formulari que trobareu a www.tordera.cat, la data límit és el 31 de desembre.

pressupostos participats

Per registrar-se al cens de pressupostos participats en cas de no estar empadronat/da a Tordera, cal adreçar-se a l’OAC de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i dimarts i dijous de 17:00h a 19:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES