IniciNoticiesEntitatsJoan Carles Garcia confirma que la seva candidatura s’anomenarà Junts per Tordera

Joan Carles Garcia confirma que la seva candidatura s’anomenarà Junts per Tordera

A menys de 6 mesos per la celebració de les eleccions municipals, els diferents partits polítics locals van postulant els seus ideals i les candidatures.

En aquest cas, el govern actual i local del PDeCAT de Tordera, buscarà revalidar el mandat en aquestes eleccions. De fet, el grup municipal ja ha anunciat que el nom de la formació canviarà respecte a els anys anteriors. Joan Carles Garcia confirma que la seva candidatura es dirà Junts per Tordera.

alcalde junts x tordera 1

Joan Carles també ha volgut valorar el futur plana política local. Després que alguns nous partits municipals presentessin les respectives assemblees, l’alcalde de Tordera explica que el millor és poder acordar unes majories estables per al govern local on, segons afirma el fet de centrar els esforços a treballar pels torderencs i torderenques no han de ser obstaculitzats per llargs períodes de converses per establir pactes de govern. Així mateix, defensa pactes entre governs que treballin i se centrin en les necessitats del municipi. Aquesta és una idea que, segons afirma Joan Carles Garcia, s’ha tingut des del govern local del PDeCAT durant aquests últims anys. Així ho explica el batlle torderenc.

alcalde junts x tordera 2

Joan Carles Garcia va ser escollit, el passat mes de setembre, candidat de Junts per Tordera en unes primàries celebrades en l’agrupació local.

ÚLTIMES NOTÍCIES