IniciNoticiesCulturaEL CURS ESCOLAR 2007/2008 A TORDERA COMENÇA AMB NORMALITAT I AMB PROP...

EL CURS ESCOLAR 2007/2008 A TORDERA COMENÇA AMB NORMALITAT I AMB PROP DE 2000 ALUMNES REPARTITS ENTRE EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMARIA I SECUNDARIA.

La regidoria d’ensenyament fa un balanç positiu de l’inici del curs escolar a Tordera. Ahir, prop de 2000 alumnes van començar el curs 2007/2008 amb total normalitat. La principal novetat enguany a Tordera és l’instal·lació de mòduls en el veïnat de Sant Andreu, en el que serà el futur centre d’educació infantil, primària i secundaria, que s’ubicarà en aquest veïnat. L’escola La Roureda de Sant Pere, va començar ahir un nou curs escolar amb mòduls. Tot i això, la regidoria d’ensenyament, recorda que les obres de l’escola industrialitzada ja han començat, amb el compromís del departament d’educació de la generalitat de fer el trasllat desprès de les vacances de Nadal. Una altre novetat, és a l’IES Lluís Companys, on s’ha instal·lat un mòdul pre-fabricat. La regidoria d’ensenyament de l’ajuntament de Tordera, Maria Angels Cayro fa una valoració positiva de l’inici de les classes a Tordera.

L’escola ignasi iglesias compta aquest curs amb 465 alumnes, l’escola Sant Josep amb 436 alumnes i l’escola Brianxa comptarà amb uns 390 alumnes inscrits. Finalment, l’escola rural d’hortsavinyà va començar ahir un nou curs amb 18 alumnes repartits entre educació infantil i primària.

ÚLTIMES NOTÍCIES