Tordera prorrogarà el pressupost municipal per l’any vinent


Tordera no tindrà pressupost municipal el 2019. El govern local preveu prorrogar el pressupost de l’any passat i adequar-lo a les necessitats que vagin sorgint enguany. La raó és perquè el maig de 2019 tindrem eleccions municipals i l’actual pressupost no fa ni 7 mesos que es va aprovar. Així ho justifica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde pressupost prorrogat

Malgrat prorrogar el pressupost municipal, aquest 2019 tira endavant els pressupostos participats amb una dotació de 200.000 euros. Actualment, el procés es troba en la celebració d’assemblees participatives en les diferents zones del poble on els ciutadans poden proposar els projectes. Les propostes, que també es poden presentar online, es podran fer arribar fins al 31 de desembre.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca