Aquest proper cap de setmana el CPTordera és l’únic primer equip que disputa partit


La majoria dels primers equips i competicions esportives aquest proper cap de setmana s’aturen pel pont de la de la constitució exceptuant l’OK Lliga Plata. Després de la derrota del passat cap de setmana a la pista del CH Palafrugell, el primer equip del Club Patí Tordera afrontarà la jornada 8 de la fase regular d’hoquei patins dissabte 8 de desembre. Xavi González entrenador del conjunt torderenc explicava dissabte passat que només els hi valen la victòria amb un rival directa de la taula classificatòria.

Gonzalez raspeig

De moment el balanç de l’equip és una victòria, un empat i cinc derrotes amb set partits disputats. El CPTordera-CP Raspeig es jugarà dissabte a les 19:45h al Pavelló Parroquial i es podrà seguir en directe per la 107.1FM amb l’equip del #somcpt.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca