Xavier Pla i Sílvia Mateos no descarten presentar-se amb una llista pròpia a les municipals a Tordera


Després que el passat dijous, els regidors Xavier Pla i Sílvia Mateos decidissin abandonar ERC i passar a ser regidors no adscrits, en declaracions a Ràdio Tordera asseguren que no descarten presentar-se a les eleccions municipals de Tordera pel seu compte i amb una «llista de poble», tot i que no hi ha res decidit. Pla confirma que com a regidors continuaran fins al maig de 2019 i que ara obren un període de reflexió on valoraran totes les possibilitats.

llista pròpia 1

Xavier Pla recorda que té el suport de moltes persones com es va demostrar en la seva presentació el mes d’ octubre passat, quan va aplegar més de 100 persones a la biblioteca.

llista pròpia 2

Malgrat haver abandonat ERC, Pla i Mateos han fet arribar al Consell de Garanties d’ERC la seva impugnació a l’assemblea que va escollir Anna Serra com a candidata, per tal que l’organisme es posicioni sobre si s’ha actuat correctament o no en tot aquest procés.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca