Finalitza la setmana de la discapacitat amb una valoració molt positiva dels organitzadors


Una xerrada sobre malaltia mental, va posar ahir punt i final a les activitats de la setmana de la discapacitat. El doctor psiquiàtric, Eduardo Fleitas explicava els tractaments actuals en el dia a dia de la malaltia.

balanc rusc 1

L’objectiu de la setmana era fer una proposta integradora on hi poguessin participar totes les persones i entitats del poble, per tal de compartir experiències i formes de treball futures. Així mateix, l’entitat volia donar a conèixer els diferents serveis de la Fundació El Rusc. Durant la setmana s’han realitzat diversos actes com una jornada de portes obertes a les llars, una caminada popular amb botifarrada i ball i la lectura d’un manifest en motiu del dia internacional de les persones amb discapacitat. El seu director, Pere Domènech feia un balanç molt positiu de la setmana.

balanc rusc 2

 A més, durant tota la setmana, a la Biblioteca de Tordera, s’ha pogut visitar l’Exposició de treballs de les persones amb discapacitat del Rusc sobre la malaltia mental.