Cinc torderencs entre els premiats a la Mostra Literària del Maresme


Cabrils ha sigut aquest any l’escenari de l’acte de lliurament de premis de la Mostra Literària del Maresme en la qual han participat treballs de 22 municipis de la comarca. Les obres guanyadores han estat recollides en un llibre que, en aquesta ocasió ha estat il·lustrat per Magda Genestar d’ArtCabrils. Entre els premiats cal destacar cinc torderencs.

En el Grup A de Prosa, Queralt Carreras ha aconseguit el segon lloc amb El gosset abandonat. En el Grup B en poesia Aina Escudero quedava primera amb El meu lloc preferit al món. El Grup C en poesia, l’Ariadna González també aconsegueix el primer lloc amb ECO del silenci. En el Grup E en prosa, Bernat Fernández va ser primer amb Un retrat, i finalment el mateix grup en poesia, Alba Nonell va obtenir el segon lloc amb Volta al món amb 80 versos.

A banda dels premiats i els seus familiars va assistir a l’acte el regidor d’ensenyament, Àngel Pous.