La Policia Local de Tordera sanciona una vintena de ciutadans per no respectar l’ordenança de civisme i convivència


Foto: Jose AL

La intensificació de la campanya de vigilància als contenidors realitzada pels Agents Cívics i les imatges recollides per les càmeres de videovigilància de la Policia Local  han permès detectar una vintena de conductes que incomplien l’ordenança de civisme. La major part de les sancions han estat motivades per llençar les escombraries fora dels contenidors o bé per deixar els excrements dels gossos a la via pública. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde multes civisme

En aquest sentit, des de l’Ajuntament vol fer una crida a la necessitat de seguir implementant durant tot l’any l’estratègia i els objectius que s’impulsen des d’iniciatives com la Setmana de la Prevenció de Residus, que promou la implantació d’accions de sensibilització per a la prevenció dels residus i la gestió sostenible dels recursos. Així, cal tenir present l’obligatorietat de llençar les escombraries dins els contenidors corresponents per cada tipus de deixalla; fomentant el reciclatge, la reducció de residus i el seu impacte en el medi.

De cara a les properes setmanes, l’Ajuntament mantindrà la campanya d’intensificació de vigilància a la via pública, tant per temes relacionats amb el civisme com amb la seguretat ciutadana, coincidint com es fa cada any amb la campanya de compres de Nadal.