IniciNoticiesSocietatEl Gran Recapte del Banc d’Aliments torna a mobilitzar Tordera per donar...

El Gran Recapte del Banc d’Aliments torna a mobilitzar Tordera per donar aliments a les famílies necessitades

Tordera s’ha bolcat, un any més, amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Aquest 2018, el nostre municipi ha aportat molts quilos d’aliments, entre oli, llet, llegums cuits, conserves de peix i carn i altres productes de primera necessitat. Tot i que les xifres són inferiors a les de l’any passat continuen sent positives. En el conjunt de Catalunya, enguany s’ha tornat a superar les de 4.500 tones d’aliments. Com a novetat d’enguany, a nivell general, s’han pogut fer donacions online a través de la web del Gran Recapte www.granrecapte.com.

Els quatre supermercats que han fet possible el Gran Recapte a Tordera, durant aquest cap de setmana, han estat Bon Preu, Dia, Mercadona i Consum. La coordinació del Gran Recapte a Tordera, Domi Lorenzo recordava tots els aliments que s’han donat a Tordera es quedaran al poble.

gran recapte domi 2

El Gran Recapte d’Aliments s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de l’associació de Voluntariat i la Comunitat El Rusc, juntament amb un gran nombre de voluntaris puntuals a Tordera i arreu de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES