IniciNoticiesCulturaAVUI FINALITZA EL PERÍODE D'ADQUISICIÓ DELS TIQUETS PER PARTICIPAR AL SETÈ CERCATASQUES,...

AVUI FINALITZA EL PERÍODE D’ADQUISICIÓ DELS TIQUETS PER PARTICIPAR AL SETÈ CERCATASQUES, QUE SE CELEBRARÀ EL PROPER DIVENDRES 19 D’AGOST DINS DELS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE TORDERA.

La regidoria de Joventut informa que avui finalitza el termini de venta dels tiquets per participar en el Cercatasques de la Festa Major de Tordera. L’activitat serà divendres, 19 d’ agost, a partir de la 11 de la nit i comptarà amb la participació de tretze bars i restaurants del municipi. En aquesta setena edició, els participants del Cercatasques faran parada al bar La Caleta, Tapa Ibèrica, Stick, Frankfurt Tina, bar Lancelot, Jois Bar, Carpi Pizza, Baco, Lucky Town, Èxit, bar La Plaça, bar Terrassà i la barra de bar de les entitats Diables de Tordera i El Crit. A diferència d’altres anys, el Cercatasques d’enguany constarà de dos recorreguts, amb l’animació de la ‘Xaranga Los Labradores’ i la companyia ‘Always Drinking Marching Band’. L’activitat finalitzarà al parc Prudenci Bertrana amb la disco mòbil Platja d’Aro.

Totes les persones majors de 18 anys que vulguin participar al setè Cercatasques tenen fins aquest vespre per adquirir el seu tiquet a l’Ajuntament o a Ràdio Tordera. El preu de cada tiquet és de 12 euros.

ÚLTIMES NOTÍCIES