IniciNoticiesComerçTordera prepara la 4a Fira de Nadal per al 15 de desembre

Tordera prepara la 4a Fira de Nadal per al 15 de desembre

Tordera acollirà el proper 15 de desembre de 10:00h a 20:30h la plaça de l’Església i voltants la quarta edició de la Fira de Nadal.

L’objectiu de la iniciativa és atraure nous visitants al nostre municipi, seguir dinamitzant el nucli històric i que els torderencs i torderenques surtin al carrer i gaudeixin d’aquest ambient nadalenc a casa seva.

Donat l’èxit de les anteriors edicions, la Fira de Nadal seguirà comptant amb diverses activitats de lleure per als visitants adreçades, especialment, al públic familiar. Marçal Vilajeliu és regidor de promoció econòmica.

marcal fira nadal

Per a la bona organització de la mostra l’Àrea de Promoció Econòmica ha publicat la convocatòria de participació a la fira per a totes aquelles entitats, comerços i artesans que vulguin muntar-hi una parada. Els productes que es podran posar a la venda, segons la normativa de la fira, seran d’artesania alimentària, productes de decoració nadalenca, plantes, arbres de Nadal, tions, productes de regal i productes d’alimentació nadalenca envasada.

Tots els interessats en participar, mitjançant parada, a la Fira de Nadal, ja poden presentar la sol·licitud fins al dia 2 de desembre a l’OAC de Tordera (Pl. Església, 2).

Properament es detallarà el programa d’activitats de lleure que acompanyaran la Fira de Nadal.

ÚLTIMES NOTÍCIES